Måling/opmærkning

Måling/opmærkning

Filtrer

I denne kategori finder du alt i opmærkningsværktøj. Om så du skal have markeret træ, metal eller sten - med et af disse produkter bliver det til en leg. Uanset om områderne er mørke eller lyse, snavsede, støvede, olierede eller våde - så kan du med f.eks. en af vores opmærkningsredskaber fra Pica Dry let komme igang med opmærkningen af det pågældende område. 

Selv hvis du vælger en af vores mere traditionelle opmærkningsløsninger, vores tømrerblyant fra Staedtler, så er du stadigvæk sikret at få fat i kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af opmærkningsværktøj til flisearbejdet eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af opmærkningsværktøj og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top