Måling/opmærkning

Opmåling og opmærkning

Få alting til at stå knivskarpt med det rette opmåling samt opmærkning redskaber. Her på siden kan du finde alle afskygninger af værktøj, der kan hjælpe dig med altid at måle rigtigt. Vores Pica Dry blyanter giver dig mulighed for at markerer næsten alle overflader, uanset om de er beskidte, fedtet, mørke eller lyse. Alle har forskellige arbejdsprocesser og procedurer når det gælder opmåling og opmærkning, derfor spænder vores sortiment over mange former for værktøj. Der er muligheder for dig, der hellere vil bruge den pålidelige tommestok eller vinkelmåler, og dig som foretrækker laseropmåling.

Vælg den ønskede kategori

Redskaber til måling og opmærkning til alle slags fliseprojekter

I denne kategori om måling og opmærkning finder du alt i opmærkningsværktøj. Der er opmærkningsredskaber til at markere på træ, metal og sten. Med vores opmærkningsredskaber fra Pica Dry er det nemt at skrive på mørke, lyse, snavsede, støvede, olierede eller våde områder. Så du kan afmærke og notere på mange forskellige typer af overflader. Vælger du vores traditionelle opmærkningsløsning med en tømrerblyant fra Staedtler, så er du stadig sikker på at få en vare i den bedste kvalitet og til den bedste pris. Under kategorien måling/opmærkning finder du ydermere tommestokke i plast og træ, vinkelmåler leveret i praktisk pose, linjelasere samt stativ hertil, vaterpas fra Hultafors i længder fra 30 cm og op til 200 cm. Du får et hurtig overblik over alt, hvad der findes af praktiske redskaber til dine projekter.

Har du spørgsmål til vores sortiment af måle- og/eller opmærkningsværktøjer eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.