iTools Stående limspartelkit, 28 cm

Komplet limspartelsæt bestående af teleskopskaft, spartelbeslag og 28 cm klingeholder. Når du arbejder stående kan du udlægge lim dobbelt så hurtigt, som hvis du arbejder på knæ. Køber du en stående spartel vil investeringen derfor hurtigt betale sig ind.
Det er desuden en god investering på flere måder: Når du arbejder stående undgår du tillige at ødelægge ryggen og knæene.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,224.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,530.00
pr. enhed


Varenummer:
283117
EAN:
5708338102032

trustpilot

Beskrivelse

Det unikke spartelbeslag efterligner håndens bevægelser. Derfor er den stående spartel fra iTOOLS den første af sin slags, der tillader dig at spartle stående, med den samme præcision og kvalitet som hvis du arbejder på knæ.
De stående spartler fra iTOOLS er udviklet i tæt samarbejde med en førende arbejdsmediciner og Gulvskolen i Viborg. Da iTOOLS klingeholderen ikke har nogen spalte, er rengøringen væsentlig lettere end ved de traditionelle klingeholdere.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.