Tilbehør til fliseskærere

Tilbehør til fliseskærere

Står du og mangler tilbehør til din fliseskærer? Her i kategorien kan du finde alt hvad du måtte finde nødvendigt af tilbehør til fliseskærere, uanset om det er en Sigma eller Montolit. Vi tilbyder alt fra skærehjul til flisefræsere og gummimåtter. Arbejd komfortabelt og uden hindringer efter at have smurt din fliseskærer eller udskiftet til et nyt, knivskarpt skærehjul. Med vores hurtige dag-til-dag-levering vil dit projekt ikke blive unødigt forsinket på grund af manglende udstyr.

Udover vores store udvalg af fliseskærere har vi også et stort udvalg af tilbehør til fliseskærere, om det så er flisefræsere til at skabe den ønskede form og finish på dine keramiske fliser, eller om det er reservedele som f.eks. skærehjul. Her er der bl.a. varer fra kendte mærker som Montolit og Sigma.


Har du brug for yderligere vejledning til, hvilket tilbehør du skal bruge? Eller har du andre spørgsmål til dit næste projekt? S
å er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.