Vaskebrætter

Vaskebrætter til flisearbejde

Her i kategorien finder du vores brede udvalg af vaskebrætter, som kan dække over alle rengøringsbehov. Med mulighed for både med og uden holder, opskåret svamp, cellulose, og stående brætter er du sikker på at kunne finde det du mangler. Ved at få en stående svamp, får du en bedre og mere behagelig arbejdsposition, når du rengør større overflader. Med vores sortiment, som dækker over robust producerede højkvalitetsprodukter, vil du i fremtiden hurtigt og nemt kunne rengøre ethvert fliseprojekt.  

I denne kategori med vaskebrætter er alle forsynet med et håndtag. Du finder i vores store udvalg lige fra standard, cellulose, delux eller et Sweepex vaskebræt med eller uden holder til køb af et langt skaft for en ergonomisk bedre oprejst arbejdsstilling. Bemærk de fleste svampe har gode priser ved køb af et større parti.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.