Fliserengøring

Stort sortiment af værktøj og tilbehør til fliserengøring

Her i kategorien kan du finde alt hvad du behøver til fliserengøring. Lige fra forskellige hårdheder af skuresvampe til PCI’s innovative fliseviskelæder. Uanset hvilken form for rengøring dit fliseprojekt kalder for, kan du finde det nødvendige værktøj her. Vi har sørget for at vores sortiment dækker over en bred palette af arbejdsopgaver, og kan håndtere både løst- samt fastsiddende snavs. Blandt andet vores vaskesvampe, som kan bruges effektivt uanset flisematerialet, og efterlader et pænt og rent resultat.

Vælg den ønskede kategori

I denne kategori finder du alt til den afsluttende fliserengøring. Her kan du både finde fliseviskelædere fra PCI, en fin pudseklods til brug ved afrensning eller vedligehold af cementbaserede fuger samt til afrensning af rester fra fliseklæb på fliser. Her finder du også vores meget solgte skuresvampe. De er altid på lager i 3 forskellige hårdheder - fin, mellemgrov og grov. Skuresvampene findes som sæt med alle 3 hårdheder inklusive et håndtag. Udover det kan du også købe dem enkeltvis i mængder efter ønske. Som altid kan du købe flere svampe og spare penge.

Svampene anvendes til skureopgaver til løstsiddende og fastsiddende snavs, fugning af fliser, afsyring af murværk, fugearbejde med epoxy og andre opgaver. Det er virkelig robuste og meget holdbare svampe. De bruges også til afvaskning af træ, metal, malede og laminerede overflader, eller når din grill skal rengøres.
Mangler du vaskesvampen til alle slags vaskeopgaver og rengøring af fliser, glas, keramik, metal m.m., så kan du her vælge de enkle svampe uden greb. Det er dem, der hedder Deco vaskesvampen eller Hydro vaskesvampen. De ligger godt i hånden og giver et flot resultat og finish.

Har du spørgsmål til vores sortiment til fliserengøring eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.