Flisesnor

Flisesnore til ethvert fliseprojekt

Her kan du se vores udvalg af flisesnore fra G. Funder. De er alle af høj kvalitet og lavet af PP-plast, også kaldet polypropylen og fås i flere forskellige varianter, så du kan finde den rigtige snor til dit fliseprojekt. Vælg mellem forskellige farver, størrelser og længder efter dit behov. Hvis du har nogle spørgsmål, er du velkommen til at give os et ring på 7260 6630 eller sende en mail til Info@murergrej.dk. 

På denne side finder du vores store udvalg af flisefugesnore fra G. Funder. Hele vores sortiment består af stærk PP-plast (polypropylen), der både gør det utroligt slidstærkt og meget genanvendeligt. Her får du fugesnor, der sikrer det bedste resultat og til den bedste pris. Vores flisesnor er det helt rigtige valg til brug som afstandssnor ved gulv- og vægfliser. Vi tilbyder flisesnor i forskellige tykkelser - herunder 3, 4, 5 og 6 mm. Efterfølgende kan du vælge, hvilken længde du vil have på flisesnoren. Du kan vælge mellem længder på henholdsvis 10 - 225 m, der også har en bred vifte af brudstykker. Du kan være helt sikker på, at du finder det helt rigtige produkt.

Har du brug for hjælp til at finde frem til hvilken af snorene du bør vælge, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00. Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til at foretage det rette valg af snor!