Varmeapparater

Varmeapparater passende til dit næste fliseprojekt

Her i kategorien kan du finde alle vores højkvalitets varmeapparater fra mærker som KGK, Master og Blue Electric. Få hurtigt varmet rum og omgivelser op med det rette varmeapparat. Ved at bruge dem sammen med luftaffugtere kan du sørge for at have et sundt indeklima, der kan hjælpe med at holde fugt og kulde ude imens du arbejder. Med vores brede sortiment har du mulighed for at finde den rette maskine til dit behov, uanset rummets størrelse og om det er til et større eller mindre byggeprojekt.

Vælg den ønskede kategori

I denne kategori finder du et bredt udvalg af varmeapparater der opvarmer dit arbejdsområde på meget kort tid!


Her finder du bl.a. mærket MASTER, et tysk kvalitetsmærke kendt for sine langtidsholdbare, effektive og robuste produkter.

Uanset det område du skal have opvarmet, så finder du garanteret det rette her i denne kategori!

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af varmeapparater og alt andet inden for flise- og murerværktøj!