Luftaffugtere

En luftaffugter skaber et godt indeklima

Find her den perfekte luftaffugter til dit behov. Hold mug og råd tilbage, og skab et godt indeklima imens du arbejder på byggepladsen. Med mærket Master, er du ikke bare sikret høj kvalitet, men også et bedre arbejdsmiljø. De fleste af affugterne i vores sortiment kommer med hjul, så de er nemme at transportere rundt i de forskellige rum, men også til og fra byggepladsen.

En luftaffugter er næsten ikke til at undvære på byggepladser, arbejdspladser eller på værksteder, for at reducere risiko for mug/råd etc. Luftaffugteren suger al fugtighed ud af luften og forbedrer indeklimaet ved at gøre luftfugtigheden normal.

Vælg én fra kvalitetsmærket Master, hvor alle vores modeller kommer med praktiske håndtag, de fleste med kørehjul og med ydelser fra 41 I til 80 I/24 t.

Vi anbefaler, at man samtidig får aktiveret nogle varmeblæsere eller varmekanoner, således man fremskynder tørringsprocessen. I vores sortiment findes der garanteret den rette affugter til netop dit behov.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.