El-artikler

Bredt udvalg af el-artikler

Her kan du finde alle el-artikler og tilbehør dertil, som du kan få brug for i dit arbejde. Kig nærmere på arbejdslamper, varmeblæsere eller kompressorer for at nævne nogle få. Alle vores varer i dette sortiment er af høj og pålidelig kvalitet. Varmekanonerne fra Master sikrer et godt arbejdsmiljø, og varmer nemt et mindre lokale op. Sammen med de klare arbejdslamper, kan du være sikker på at få et godt arbejdsmiljø trods årstid og klima. Mangler du stik og forlængerledninger, findes de også her i kategorien.  

Vælg den ønskede kategori

El-artikler til alle slags fliseopgaver

Denne kategori giver dig et overblik over vores store udvalg af el-artikler. Kvalitetsprodukter som eksempelvis: arbejdslamper fra Epistar og Blue Electric, der giver en afgørende god belysning blæsere fra Master, for et godt indeklima varmekanoner fra Master, for hurtig og effektiv opvarmning varmeblæsere fra Master, opvarmning af mindre lokaler Infrarødvarmere fra Master, øjeblikkelig varme og støjsvag vandvarmere fra Sydvesta, uundværlig til forskellige slags opgaver luftaffugtere fra Master, pålideligt og robust luftaffugter el-stik fra Blue Electric, forlængerledning, hunstik, stikadapter/omformer

Klik på de enkelte kategorier for nærmere information om de enkelte produkter - og find det, du lige står og mangler.

Har du spørgsmål til vores sortiment af el-værktøj og udstyr eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.