Ekstra håndtag til skuresvampesættet

Komfortabel håndtag til nem og hurtig montering af skuresvampe. Vores komfortable og meget lette håndtag, kan benyttes til vores 3 slags skuresvampe. Skuresvampene er nemme og simple at på- og afmontere, så du hurtigt kan gå fra en til en anden opgave.

Læs mere

Ex. moms kr. 
74.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
92.50
pr. enhed


Varenummer:
100744
EAN:
5714297001804

trustpilot

Beskrivelse

Ekstra plasthåndtag til skuresvampesættet (250 x 120 x 20 mm) 

Har du købt én eller flere af vores tre skuresvampe, kan det være en fordel for dig at købe et plasthåndtag. Det vil gøre din rengøring nemmere at håndtere, og du vil kunne undgå unødvendigt skidt på hænderne. Har du flere af vores skuresvampe, og vil gerne være så produktiv så muligt? Så kan du med fordel købe tilsvarende håndtag så du ikke behøver, at skifte rundt på skuresvampene.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.