Dustcatch - sugestuds til små diamantbor

Sugestudsen fra Carat fjerner både støv og vand under boringen, men fungerer også som centerhjælp. Suger sig fast til underlaget og optager støvet. Denne sugestuds er egnet til montering på mindre bor på op til Ø 12 mm i diameter. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
204.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
255.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
125350
EAN:
8714452013427

trustpilot

Beskrivelse

Sugestudsen fjerner både støv og vand under boringen og suger sig fast til underlaget for at sikre en helt tæt, støvfri boring. Sugestudsen fungerer samtidigt også som centerhjælp. Denne sugestuds er egnet til montering på mindre bor på op til Ø 12 mm i diameter. Sålen på sugestudsen er fremstillet i fleksibelt skum, så den tilpasser sig underlaget, hvilket betyder at sugestudsen suger sig fast på underlaget, når der anvendes en støvsuger, som er egnet til denne type opgaver. Sugestudsen tilkobles støvsugeren via den fleksible gummitilslutning (Ø 25-35 mm), som medfølger.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.