Stucco Italiano Spartel Dune Suede 047/3

Dune Suede er en yderst alsidig indendørs vægfinish med et mat udseende og blød berøring. Glattheden i finishen kan yderligere forbedres ved påføring af Soft Touch topcoat, der også giver en beskyttende behandling.

Mulighederne for anvendelse af Dune Suede er omfattende. Én tilgang resulterer i en afdæmpet og elegant finish med små variationer i farveintensitet, hvilket gør det til et ideelt valg til store overflader og endda hele hjemmet.

En anden metode involverer skabelse af teksturerede 3D-effekter gennem finish med relief, hvilket giver en unik og iøjnefaldende alternativ. Disse teksturerede finishes kan også yderligere fremhæves med tilføjelsen af Stucco Italianos metalliske voks.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,515.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,894.50
pr. enhed


Varenummer:
324490-9
EAN:
5714297029631

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.