Distar Diamantslibekop – “No-Key” Møtrik korn 70

Diamantskæreskiven er et praktisk tilbehør til din vinkelsliber, der nemt monteres på spindlen og fastspænder skiven. Den omdanner din vinkelsliber til en alsidig skære- og slibemaskine, ideel til flisemurere og stenarbejde.

Denne skive giver dig mulighed for let og hurtig slibning samt afgratning af fliser og natursten, som resulterer i et flot finish. Den er velegnet til både tørskæring og slibning, og med kornstørrelser på 70 og 100, kan du udføre både grovslibning og fin efterbehandling. Diamantskæreskiven er en uundværlig hjælp til at forbedre præcisionen og effektiviteten i dit arbejde.

Læs mere

Ex. moms kr. 
250.60
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
313.25
pr. enhed


Varenummer:
211702
EAN:
4820067459025

trustpilot

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.