Carat Diamant polerslibepad Ø 125 mm, m/velcro - 1500 korn

Carat Diamant Polerslibepads med en kornstørrelse på 1500 er det ideelle valg til afsluttende tørslibning og polering af stenmaterialer som marmor, granit, terrazzo og andre natursten. Disse slibepads er designet til finpolering med en vinkelsliber med en bagskive, og har en Ø diameter på 125 mm med velcro for nem og sikker montering. 

Kornstørrelsen på 1500 giver dig mulighed for at opnå en glat og skinnende overflade på dine projekter. Den selvslibende diamantbelægning sikrer en lang levetid og effektiv polering, hvilket gør disse pads ideelle til at opnå professionelle resultater. 

For at opnå optimal ydeevne anbefales det at bruge Carat Diamant Polerslibepads med en vinkelsliber, der har regulerbar hastighed. Den anbefalede hastighed er 3500 omdrejninger i minuttet, og det maksimale RPM bør ikke overstige 4500 for at undgå overophedning af materialet. 

Det er også vigtigt at bevæge vinkelsliberen hurtigt på overfladen for netop at undgå overophedning og mulig misfarvning af materialet under poleringen. Med Carat Diamant Polerslibepads med kornstørrelse på 1500 kan du opnå flotte og fejlfrie resultater på dine stenprojekter, hvor de bruges til afsluttende tørslibning af overflader og skråkanter.  

Læs mere

Ex. moms kr. 
90.40
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
113.00
pr. enhed


Varenummer:
140502
EAN:
8714452078303

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.