Blandeværktøj

Grundlaget for et flot resultat med microcement er selve blandingen af materialerne. Derfor er det vigtigt, at du har det rette blandeværktøj til microcement til formålet. Her hos Murergrej.dk finder du alt inden for blandeværktøj til microcement, der giver dig de bedste forudsætninger for at opnå en optimal blanding. Vores udvalg rummer blandt andet blandeaksel, omrører og forskellige dissolverskiver, som hjælper dig til et pænt og langtidsholdbart slutresultat.

Blandeværktøj der er som skabt til arbejdet med microcement


Det er vigtigt, at man altid får blandet sine materialer rigtigt. Derfor har vi selvfølgelig alt, hvad du skal bruge udi blandeværktøj. Her finder du både dissolveraksel og dissolverskiver fra iMIX, pisker i rustfrit stål og selvfølgelig en god gummispartel, så du får udnyttet al farven, når du blander.

Vil du vide mere om anvendelsen af microcement? Få inspiration, anvendelsesvejledning og svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af blandeværktøj til microcement, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.