Spartler

Spartler til marmorpuds er nødvendige for at opnå et flot og langtidsholdbart resultat. Her hos Murergrej.dk finder du et bredt udvalg af spartler, der rummer både glittebrætter, ovale dekobrætter og værktøj specielt velegnet til hjørner. Flere af vores spartler til marmorpuds har specialdesignede håndtag, som sikrer nem håndtering. Til gulvprojekter anbefaler vi en teleskopstang, da det giver dig mulighed for arbejde stående og skåne knæ og ryg.

Spartler passende til arbejdet med marmorpuds


Tjek vores store udvalg af spartler og find netop den type, som passer bedst til dit arbejde eller projekt. I vore sortiment finder du bl.a. det italienske mærke
CO.ME, der er kendt for god kvalitet. Vælg bl.a. imellem spartler af poleret rustfrit stål, som er udviklet specielt til brug ved bl.a. marmorpuds, så man opnår den helt rigtige finish.

Har du spørgsmål til vores sortiment af spartler til marmorpuds, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.