Decoskrabere

Marmorpuds er et fantastisk materiale, der giver dig mulighed for at skabe en helt unik finish. For at kunne skrabe striber væk og sikre flotte overgange, har du dog brug for det rette værktøj. Derfor forhandler vi her hos Murergrej.dk et varieret udvalg af decoskrabere til marmorpuds. Vores decoskrabere er nemme at håndtere og tillader dig at skrabe overskydende materiale væk og lave enestående strukturer – helt uden behov for at slibe. Let dit arbejde med vores decoskrabere til marmorpuds.

Decoskrabere til marmorpuds


Når du skal skrabe striber og overgange i marmorpuds, så har vi de rette decoskrabere til dig. Med en decoskraber kan du let skrabe eller skære overskydende materiale væk, og du behøver derfor ikke slibe. Når du undgår slibning, inden du skal i gang med næste lag, undgår du også unødig støvudvikling. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af decoskrabere til marmorpuds, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.