OX-ON Filtersæt Komfort A2/P3

Er du på udkig efter nogle nye filtre til beskyttelse af dine luftveje i potentielt skadelige miljøer? OX-ON tilbyder to filterpakker med deres Komfort A2P3 D til halvmasker. De giver dig total beskyttelse mod arbejde med farver, lakker og støv.

Vælg mellem en pakke, der indeholder 1 sæt, eller en boks, der indeholder 2 sæt.

For at bevare den mest effektive beskyttelse anbefales det, at skifte dine filtre regelmæssigt. Filtre fra OX-ON er designet med brugervenlighed i tankerne og kan derfor nemt monteres på halvmasker. De er en perfekt løsning både til professionelle og private brugere.

Takket være den ekstremt lave åndedrætsmodstand, kan du bære dit åndedrætsværn i lange perioder med minimalt ubehag. De yder maksimal beskyttelse og komfort under arbejdet.

OX-ON Komfort A2P3 Filtersæt er produceret i EU og er derfor sikkerhedsgodkendte. De overholder alle de strengeste sikkerhedsstandarder i Norden.

Læs mere

Ex. moms kr. 
143.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
179.00
pr. enhedVarenummer:
011116
EAN:

trustpilot

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.