Airtox MR2 ESD sikkerhedssko

Airtox MR2 ESD sikkerhedssko med ekstra snudeforstærkning og sømværn af Whitelayer®. Udstyret med støddæmpende EVA skum i den olie- og syrebestandig sål. Fås i skostørrelserne 36-47

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,068.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,335.00
pr. enhedVarenummer:
408440
EAN:

trustpilot

Beskrivelse


AIRTOX MR2 ESD sikkerhedssko

Airtox MR2 ESD har som den første sikkerhedssko integreret det revolutionerende sømværn Whitelayer®. Det betyder, at du får en sko, som er fleksibel, åndbar og svedabsorberende. Sømværnet udmærker sig desuden ved kun at veje 32 gram og er derfor lettere sammenlignet med mange andre tekstil-sømværn. Du får en længere levetid, da snuden er udstyret med ekstra forstærkning. Disse sikkerhedssko er skridfaste og er varmebestandige op til 300°C. ESD godkendt.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.