Eskimo Spandeske - 180 mm

Spandeske fra Eskimo i en størrelse på 180 mm. Det helt perfekte værktøj, når du skal udføre dit arbejde direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ. Denne spandeske er uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde

Læs mere

Ex. moms kr. 
72.80
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
91.00
pr. enhed


Varenummer:
240280-180
EAN:
5708604031806

trustpilot

Beskrivelse

 


Spandeske - 180 mm

Denne smarte spandeske fra Eskimo i en størrelse på 180 mm er det helt perfekte værktøj, når du skal bruge mørtel direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ, er denne spandeske uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde. Spandeskeen har konisk slebet blad med en rustbeskyttende lak.

Vælg den ønskede størrelse og det ønskede antal af denne smarte spandeske og køb den til en yderst konkurrencedygtig pris her. 

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.