0vare (r)

Din indkøbskurv er tom.

Product was successfully added to your shopping cart.

Persondatapolitik

Din privatsfære er vigtig for os her hos Murergrej.dk!

Vi lægger stor vægt på, at du som besøgende og potentiel kunde både får en god købsoplevelse, men endnu vigtigere, at du føler dig sikker, når du handler hos os. Derfor sørger vi og vores tilsynsførende for databeskyttelse for at overholde forskrifterne om databeskyttelse, herunder især EU's generelle forordning om databeskyttelse (databeskyttelsesforordningen), som er gældende fra den 25. maj 2018, samt gældende dansk lovgivning.

Hvis du som kunde eller medarbejder har spørgsmål til håndteringen i forbindelse med databeskyttelse af dine data, eller skulle have behov for at få afklaret dine spørgsmål kan du fremsende dit anliggende til:

Jesper Bruun

Jesper@murergrej.dk

Tlf. 72 60 66 30

DATAANSVARLIG:

Murergrej.dk Sønderfenne 10, Jels 6630 Rødding CVR: 26087538

FORMÅL OG RETSGRUNDLAG FOR DATABEHANDLING:

Denne sektion har til hensigt, at informere dig om, med hvilke formål dine data indsamles og anvendes, og hvordan du kan varetage dine rettigheder. Du kan til enhver tid hente og udskrive databeskyttelsesforordningen efter den 25. maj 2018 nederst på alle sider i vores onlineshop via linket ”Persondatapolitik”.

Vi gemmer kun dine data med henblik på håndtering af dine forespørgsler, opfyldelse og afvikling af aftaler (inkl. betalingsafvikling og evt. kreditvurdering) samt egne reklameformål. Behandlingen sker på basis af EU's generelle forordning om databeskyttelse.

Hvis du har en forespørgsel, får os til at udarbejde et tilbud, eller indgår en aftale med os (købsaftaler, samarbejdsaftaler, m.m.), behandler vi dine persondata, uanset om det er i vores fysiske forretning på Sønderfenne i Jels eller vores webshop på www.murergrej.dk.

 

Afhængigt af den enkelte type af aftale er der tale om følgende data: 


 

• Efternavn, fornavn

• Adresse

• E-mailadresse (se nedenstående om track and trace)

• Telefonnummer/faxnummer

• Vare/tjenesteydelse

• IP-adresse

• Bankoplysninger Oplysningerne bruges til fakturering, kundesupport, markedsføring samt anden kommunikation mellem kunde og Murergrej.dk. Disse data gemmer og behandler vi i krypterede servere i Danmark, som led i udarbejdelsen af tilbud og opfyldelse og afvikling af aftaler jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b, samt egne reklameformål forudsat at du har givet samtykke

hertil, jf. markedsføringslovens §10, stk.1 og markedsføringslovens §10, stk.2. For at udarbejde tilbud og indgå aftaler er der som minimum brug for dit efternavn, fornavn og din adresse til at identificere dig, og ved et køb i webshoppen også din e-mailadresse til ordrebekræftelsen og din leveringsadresse til leveringen. Disse oplysninger er nødvendige for udarbejdelsen af tilbud og opfyldelse af ovenfor nævnte aftaler. IP-adressen anvendes udelukkende, for så vidt dette er nødvendigt for at varetage den dataansvarliges eller en tredjeparts berettigede interesser i henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f, medmindre den pågældende persons interesser eller grundlæggende rettigheder og frihedsrettigheder, som kræver beskyttelse af persondata, vejer tungere (f.eks. til forfølgelse af retlige krav og til opklaring af strafbare forhold). Medarbejderne hos Murergrej.dk kan få adgang til dataene, men ingen tredjepart uden forudgående aftale. Murergrej.dk benytter disse data af berettigede interesser med henblik på sikrelsen af korrektheden af data og opfyldelse af de registreredes rettigheder. I den forbindelse varetager vi dine interesser og grundlæggende frihedsrettigheder i tilstrækkeligt omfang, idet vi med videregivelsen gør følgende kundeservice mulig i hele Danmark:

• Reklamationer

• Ombytning

• Kontant betaling af fakturaer

 

• • •

Reservation og afhentning Indløsning af gavekort Indløsning af tilgodebeviser Vores kundeservice står gerne til rådighed ved alle reklamations- og servicehenvendelser og som din kontaktperson ved behov for information og rådgivning.

 

BETALINGSAFVIKLING:

Dine bank- og betalingsoplysninger (kreditkortoplysninger) bliver hverken indsamlet, behandlet eller gemt i vores IT-system. Afviklingen af betalinger sker udelukkende i vores pågældende betalingstjenesteudbyderes IT-systemer og under deres tekniske og juridiske ansvar.

Vi benytter på nuværende tidspunkt nedenstående betalingstjenesteudbyder til afvikling af kreditkortbetalinger:

Bambora Online A/S Alfred Nobels Vej 21 A, 1.

DK-9220 Aalborg Øst

CVR: 28 85 50 60

support@bambora.com

Tel.: (+45) 78 79 47 00

Vi benytter udelukkende betalingstjenesteudbydere, der bærer et PCI DSS*certifikat, som indikerer at de overholder de strenge krav til sikker håndtering og lagring af kreditkortoplysninger.

*[PCI DSS er en forkortelse for ”Payment Card Industry Data Security Standard” og er baseret på

sikkerhedsprogrammerne Visa AIS (Account Information Security) og MasterCard SDP (Site Data Protection).]

 

TRACK AND TRACE:

Ved at bekræfte databeskyttelseserklæringen på Murergrej.dk giver du dit samtykke til at videregive din e-mailadresse til udbydere af posttjenesteydelser med henblik på track and trace.

Disse tjenesteudbydere anvender disse data, så de kan tilbyde dig track and trace i forbindelse med din ordre og for løbende at informere dig om dine bestilte varers opholdssted og det præcise leveringstidspunkt.

 

COOKIES:

For at lette brugen af vores website anvender vi ”cookies” jf. cookie bekendtgørelsens § 3. Cookies er små tekstfiler, som din browser kan gemme på din computers harddisk, og som er nyttige for brugen af vores hjemmeside. Vi anvender cookies for bedre at forstå, hvordan vores hjemmeside anvendes, og for at gøre det muligt at forbedre navigationen på siden.

Cookies byder os desuden muligheden for at registrere, om du tidligere har besøgt vores hjemmeside, eller om du er på hjemmesiden for første gang. De cookies, som vi anvender, gemmer aldrig dine persondata. Hvis du ikke ønsker at modtage nogen cookies, bedes du indstille din internetbrowser tilsvarende.

 

GOOGLE ANALYTICS:

Murergrej.dk anvender Google Analytics, som er en webanalysetjeneste fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). Google Analytics anvender såkaldte ”cookies”, tekstfiler, som gemmes på din computer, og som gør det muligt at analysere din brug af hjemmesiden www.murergrej.dk. Hvis de oplysninger, som genereres ved hjælp af cookies, om brugen af hjemmesiden videregives til en server hos Google, er dette sikret via indstillingerne, som gør at IP-adressen anonymiseres før geolokaliseringen og erstattes med en dynamisk IP-adresse før lagringen.

På vegne af operatøren af denne hjemmeside anvender Google disse oplysninger til at analysere, hvordan brugerne anvender siden, til at sammensætte rapporter om aktiviteter på hjemmesiden og til over for operatøren af hjemmesiden at tilvejebringe yderligere tjenesteydelser, som er forbundet med brugen af hjemmesiden og af internettet. Den IP-adresse, som videregives af din browser i forbindelse med Google Analytics, sammenføres ikke med andre data fra Google. Du kan forhindre lagringen af cookies ved at foretage en tilsvarende indstilling af din browsersoftware. Vi gør dog opmærksom på, at du i så fald evt. ikke kan benytte alle funktioner i fuldt omfang på denne hjemmeside. Du kan derudover forhindre, at dataene til Google, som er genereret af cookies og vedrører din brug af siden (inkl. din IP-adresse), registreres og behandles af Google ved at downloade og installere et browser-plugin, som er tilgængeligt til den browser du anvender.

 

GOOGLE REMARKETING:

Hos www.murergrej.dk anvender vi remarketing-teknologien fra Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; ”Google”). Med denne teknologi henvendes målrettet reklame på Google Partner-netværkets sider påny til de brugere, som allerede har besøgt vores internetsider og onlinetjenester, og som har vist interesse for tilbuddet.

Reklamen indsættes ved at anvende cookies. Dette er små tekstfiler, som lagres på brugerens computer. Ved hjælp af tekstfilerne kan brugerens adfærd under et besøg på hjemmesiden analyseres og efterfølgende anvendes til målrettede produktanbefalinger og interessebaseret reklame.

Hvis du ikke ønsker at modtage interessebaseret reklame, kan du via Google deaktivere brugen af cookies til disse formål ved at gå ind på siden:

https://www.google.de/settings/ads/onweb.

Murergrej.dk anvender cookies på baggrund af slutbrugerens samtykke i overensstemmelse med cookiebekendtgørelsens § 3.

 

KREDITVURDERING TIL AKTIVERING AF KØB PÅ REGNING:

For at aktivere “køb via faktura” funktionen (levering før betaling) foretager vi en kreditvurdering. Vi videregiver dit navn, din adresse og din fødselsdato til nedenstående tjenesteudbyder (kreditoplysningsbureau), hvorfra vi får oplysninger, som er relevante for kreditvurderingen, om din hidtidige betalingsadfærd samt oplysninger til at vurdere risikoen for manglende betaling på basis af matematisk- statistiske metoder under anvendelse af adressedata

(scoring) samt data til verificering af din adresse (kontrol af mulighed for levering):

Euler Hermes Danmark Amerika Plads 19

DK-2100 København Ø

CVR: 21 32 07 06

info.dk@eulerhermes.com

Tel.: (+45) 76 10 41 85

Kreditvurderingen og den dertil knyttede behandling af personoplysninger er nødvendig for at kunne indgå en aftale med Murergrej.dk om levering før betaling, jf. databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra b.

Resultatet af den automatiserede kreditvurdering kan medføre, at “køb via faktura” funktionen ikke kan tilbydes. Kreditvurderingen er nødvendig for at sende/afhente varerne fra webshoppen eller vores fysiske forretning før købsprisen er modtaget.

 

REKLAME/NYHEDSBREVE:

Vi anvender kun dine data til egne reklameformål og sælger eller videregiver aldrig dine data til tredjepart.

Vi vil gerne informere dig om nye produkter, vores serviceydelser og interessante arrangementer. Derfor anvender vi, ud over i forbindelse med dine køb, også dine data til at anbefale bestemte produkter, serviceydelser eller arrangementer, som kunne have din interesse. Analyse af købshistorik og fremsendelse af reklame vedrørende tilsvarende produkter og serviceydelser pr. post eller E-mail til eksisterende kunder sker kun for produkter og serviceydelser fra Murergrej.dk og i henhold til reglerne i

markedsføringsloven § 10, stk. 2.

Du modtager kun nyhedsbreve og servicemeddelelser med f.eks. påmindelse om uafsluttet køb, som følge af et separat samtykke i henhold til markedsføringslovens § 10, stk. 1.

 

ACCEPT:

Ved tilmelding giver du tilladelse til, at 1) Murergrej.dk må sende dig 2-3 månedlige nyhedsbreve via e-mail. Frekvensen kan i særlige kampagneperioder overstige 2-3 månedlige mails, men vi bestræber os altid på at overholde det maksimale antal nyhedsbreve for ikke at spamme vores følgere. Nyhedsbrevene indeholder typisk

 

de seneste tilbud, nyheder samt information om aktuelle kampagner indenfor Murergrej.dk’s samlede produktsortiment til private og erhverv.

Du giver samtidig samtykke til 2) at modtage servicemeddelelser fra Murergrej.dk, som for eksempel påmindelse om uafsluttede køb på hjemmesiden, E-mails der indeholder produkter, du har vist interesse for produktsortiment, m.m.

 

AFMELDING:

Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrev og/eller servicemeddelelser via afmeldelseslinket i bunden af hver E-mail. Oplever du problemer med afmeldingen, kan du kontakte Murergrej.dk via mail (info@murergrej.dk) eller via telefon: +45 72 60 66 30 og blive slettet manuelt.

 

MODTAGER AF PERSONDATA:

Dine persondata offentliggøres inden for lovens rammer over for følgende firmaer i EU:

 

 

Udbydere af post- og transporttjenesteydelser, speditører, udbydere af bortskaffelse af dokumenter og datamedier

Udbydere af IT-tjenesteydelser i forbindelse med hosting, mailserver, vedligeholdelse og softwareopdatering (Powerhosting ApS/Flens It Solutions GmbH)

Udbydere af kreditvurdering og inkasso Google Inc. (www.google.dk/settings/ads/onweb)

Kreditvurderingsselskabet Euler Hermes Danmark

Betalingsudbyder: Bambora Online A/S

Markedsføring: Mindstormers International UG (haftungsbeschränkt)

 

DATALAGRINGSPERIODE:

Vi gemmer dine data, så længe det er nødvendigt for det pågældende formål:

• Tilbudsdata: 1 år (tilbagemelding fra kunde)

• Købsaftaler: 5 år (forældelsesfrist for mangelsbeføjelser)

• Egne reklameformål: (indtil kunden trækker sit samtykke tilbage eller frabeder sig reklame for tilsvarende produkter eller serviceydelser)

• Bestillinger via webshoppen: 5 år (forældelsesfrist for mangelsbeføjelser) Såfremt der eksisterer en skattemæssig opbevaringsfrist (dokumentationsdata) for bestemte data, som behandles for at afvikle købsa

denne periode er behandlingen af dataene begrænset. Opbevaringspligten begynder ved udgangen af det kalenderår, hvor tilbuddet er afgivet, eller aftalen er opfyldt.

 

DEN PÅGÆLDENDES RETTIGHEDER:

Dine rettigheder som pågældende sikres fuldt ud af Murergrej.dk. INDSIGELSE MOD REKLAME:

Du kan gøre indsigelse mod at anvende dine data til reklameformål. Til dette formål står nedenstående kontaktoplysninger til rådighed.

 

TILBAGEKALDELSE AF SAMTYKKE:

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at behandle dine persondata med virkning for fremtiden. Vær dog opmærksom på, at det før et nyt køb dermed evt. vil være nødvendigt at oplyse dine data på ny. Dette gælder også, for så vidt du gør indsigelse mod fortsat anvendelse af din kundekontos data i Murergrej.dk's webshop.

 

INDSIGELSESRET:

Du har til enhver tid ret til, af grunde, som vedrører din særlige situation, at gøre indsigelse mod en behandling af dine personoplysninger, som sker i henhold til databeskyttelsesforordningens art. 6, stk. 1, litra f (legitime interesser). Hvis du gør indsigelse, behandler vi ikke længere dine persondata, medmindre vi kan dokumentere ufravigelige, beskyttelsesværdige grunde til behandlingen, som vejer tungere end dine interesser, rettigheder og friheder, eller behandlingen anvendes til at gøre retlige krav gældende, til at

udøve dem eller forsvare dem. Dette gælder også for en profilering, som er baseret på disse bestemmelser.

 

YDERLIGERE RETTIGHEDER:

Hvad angår dine gemte persondata, har du overfor den dataansvarlige ret til følgende:

Information (Du har ret til information om, hvordan vi behandler dine personoplysninger)

Indsigt (Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi behandler om dig, samt en række yderligere oplysninger.

Berigtigelse (Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig rettet).

Sletning (I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig,

inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer).

Begrænsning af behandlingen (Du har i visse tilfælde ret til at få behandlingen af dine personoplysninger begrænset).

Indsigelse mod behandlingen (Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger).

Dataportabilitet (Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger i et strukturet, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format samt få overført disse personoplysninger fra én dataansvarlig til en anden uden hindring).

Klagemulighed til Datatilsynet (Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, vi behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på https:// www.datatilsynet.dk

(Datatilsynet, Borgergade 28, 5, 1300 København K, dt@datatilsynet.dk)

 

OPDATERING OG ÆNDRING:

Databeskyttelseserklæringen skal fra tid til anden tilpasses de faktiske forhold og retsstillingen. Kontrollér altid databeskyttelseserklæringen, før du benytter vores tilbud, for at være ajour med mulige ændringer eller opdateringer.

 

OVERFØRSEL TIL MODTAGERE I TREDJELANDE:

Dine personoplysninger vil ikke blive overført til modtagere uden for EU og EØS.

 

SIKKERHED:

Ved hjælp af tekniske og organisatoriske foranstaltninger er vores IT-systemer sikret mod uvedkommendes adgang til, ændring eller distribution af dine data, samt mod tab og ødelæggelse.

Vi takker for din interesse i vores behandling af din persondata. Skulle du have spørgsmål, så tøv endelig ikke med at kontakte os via ovenstående kontaktoplysninger.

Version: 1.3 Opdateret d. 09-07-2019