Perlemor - Mellem

Perlemor af mellemgrov konsistens med skinnende sølvfarve til at skabe et flot finish på marmorpuds-overflader. Giver behagelige farvepunkter til finishen. Fås i to varianter - fin og mellem.

Læs mere

Ex. moms kr. 
149.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
186.25
pr. enhed


Varenummer:
324322
EAN:
5714297011506

trustpilot

Beskrivelse

Perlemor til at skabe et flot finish af dit marmorpuds - Mellem

Perlemor fra muslingeskaller er et af de elementer, der traditionelt er tilstede i antikke venetianske gipse. Det skyldes, at små skallestykker var naturligt til stede i sandet, der blev brugt til at fremstille dem. Udover at have den skinnende sølvfarve, har perlemoren også elementer af sorte og brune farver, der typisk findes i skaller. De er af samme mål som de skinnende perlemorpartikler, hvilket giver behagelige farvepunkter til finishen.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.