Vaskebrætter/Skuresvampe

Her på siden præsenterer vi hele vores udvalg af vaskebrætter og skuresvampe til murerarbejde. Vi forhandler både de praktiske skuresvampesæt, hvor du får alt, hvad du skal bruge i ét sæt, og enkeltdele, hvis du ønsker at erstatte gamle eller ødelagte redskaber. Hele vores udvalg af vaskebrætter og skuresvampe til murerarbejde, som alt andet hos Murergrej.dk, kommer i en kvalitet, som den professionelle murer og håndværker kan stole på. 

Vaskebrætter og skuresvampe til alle slags murerprojekter


Her på siden finder du vores udvalg i skuresvampe og vaskebrætter. I vores sortiment finder du altid de rigtige produkter til netop dit formål. Her er et stort udvalg inden for skuresvampe til forskellige opgaver såsom rengøring, afvaskning af fugemasse, oliering af trægulve mm. Skuresvampe kan købes enkeltvis eller som sæt, du kan kigge nærmere på de enkelte produkter ved at klikke ind i kategorierne ovenfor. Vaskebrættet er perfekt egnet til bl.a. afsyring, vandskuring, fugning og rengøring af store, glatte overflader. Vaskebrættet er yderst robust og dermed langtidsanvendeligt. Derudover, så får du her på siden et vaskebræt til konkurrencedygtige priser.

Har du spørgsmål til vores sortiment af vaskebrætter/skuresvampe, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.