Opmærkningsredskaber

Hvis du mangler opmærkningsredskaber, finder du et stort udvalg her på Murergrej.dk. Blandt vores udvalg finder du alle de redskaber til opmærkning, du har brug for, så alle mål bliver præcise – også på den støvede eller rodede arbejdsplads. Præcision har stor betydning for især håndværkerarbejde, og derfor forhandler vi alt fra tømrerblyanter til grafitstifter og dybhulspenne. Vi sørger dermed for, du kan få alle de rigtige opmærkningsredskaber, når du handler hos os.

Værktøj til opmærkning og markering ved murerarbejdet


Et effektiv redskab som er uundværligt for håndværkeren er tømrerblyanten og en opmærkningspen. I vores sortiment kan du vælge mellem forskellige produkter, som hver især har sine fordele og egenskaber - du finder her bl.a. opmærkningsredskaber, som kan skrive og markere på træ, metal og sten samt på lyse, snavsede, støvede, olierede eller våde områder - og man kan endda se markeringen i mørke. Med vores opmærkningsredskaber fra Pica Dry er det nemt at afmærke og notere på forskellige typer af overflader overflader. Du kan finde yderligere informationer under de enkelte produkter. Husk når du vælger en opmærkningspen, at farverne og markeringerne skal være lette at genkende, så vælg en farve, der skiller sig ud fra materialet, som du skal skrive på. Du går selvfølgelig heller aldrig galt i byen med den traditionelle opmærkningsløsning - tømrerblyanten fra Staedtler. Her får du også den bedste kvalitet og pris.

Har du spørgsmål til vores sortiment af opmærkningsredskaber, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.