Eibenstock Betonsliber EBS 125.4 O

Vibrationsdæmpet betonsliber til 125 mm med 10.000 omdr./min. Ideel til afgratning, afkantning og slibning af ujævnheder i beton.

Vibrationsdæmpet

Ergonomisk parallelhåndtag

Integreret udtag til industristøvsuger

Leveres i robust stålkasse med en kopskive

10.000 omdr./min

Læs mere

Ex. moms kr. 
2,847.20
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
3,559.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
275204
EAN:
4026851003676

trustpilot

Beskrivelse


Vibrationsdæmpet betonsliber fra Eibenstock

Denne betonsliber er ideel til overfladebehandling, afgratning, afkantning og slibning af ujævnheder i beton. Betonsliberen har ergonomisk parallelhåndtag og er vibrationsdæmpet, hvilket giver en høj grad af komfort og beskyttelse af håndled. En del af skærmen tages nemt af, så man kan slibe helt til kant. Børsteskærmen beskytter mod støv og flyvende sten, og der er desuden integreret udtag til industristøvsuger. Motoren er placeret over slibeskiven, hvilket forlænger levetiden.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.