Abor QS dybdeklinge sæt

Arbortech QS Dybdeklinge Sæt er det ideelle værktøj til professionelle, der har brug for præcision og effektivitet i deres murerprojekt.

Sættet indeholder 2 klinger og er specielt designet til at foretage dybe udskæringer i mursten og mørtel, hvilket gør dem perfekte til opgaver som indstik, udfyldning af studs og nem fjernelse af enkelte mursten. Med et Arbortech QS Dybdeklinge Sæt kan du skære dybe kvadratiske huller i murværk og gasbeton uden risiko for at overskære i hjørnerne.

Klingerne passer kun til Arbortech AS200X. De har en skæredybde på 120 mm (4 ¾”) og en skærebredde på 7,2 mm (9/32”), hvilket gør det muligt at arbejde med en imponerende præcision.

Dette værktøjssæt tilbyder en uovertruffen kombination af effektivitet, præcision og brugervenlighed for ethvert projekt, der kræver dybdeskæringer i murværk.

Læs mere

Ex. moms kr. 
880.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,100.00
pr. enhed


Varenummer:
200938
EAN:
9313478903195

trustpilot

Tekniske informationer
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.