Murerske - 200 mm (B&V)

Murerske fra B&V, fremstillet af specialhærdet kvalitetsstål med et konisk slebet blad og galvaniseret dølle. Håndtaget er af bøgetræ. Fås i størrelser fra fra 200 - 240 mm. Det perfekte værktøj til mureren.

Læs mere

Ex. moms kr. 
93.06
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
116.33
pr. enhed


Varenummer:
241216
EAN:
5704628660015

trustpilot

Beskrivelse

Murerske fra B&V med en længde på 200 mm

En murerske er det nok mest klassiske murerværktøj, som en murer har behov for til sit arbejde. Da skeen er produceret af materialer i topklasse, får du her fat i en murerske produceret til det hårde murerarbejde. Murerskeen er fremstillet i specialhærdet kvalitetsstål og udstykket med et ergonomisk udformet håndtag af bøgetræ. Et uundværligt værktøj til arbejdet med mørtel og pudsning. Perfekt egnet til al slags murerarbejde.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.