Stucco Italiano Spartel - Stucco Petrae

Opnå følelsen af rigtige Vicenza sten med denne finish. Stucco Petrae fås i tre forskellige farver og indeholder små sten i nærliggende nuancer som giver en naturlig dybde i det færdige resultat. Denne finish kan bruges på vægge både inde og ude, samt overflader på møbler såsom bordplader. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,399.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
1,748.75
pr. enhed

Vælg venligst den ønskede farve.
Vælg farve: <
>


Varenummer:
324435
EAN:

trustpilot

Beskrivelse

Stucco Patrae giver følelsen af rigtig sten 

En væg lavet med en beklædning af Stucco Patrae giver karakter og et tid-løs sofistikeret udtryk til ethvert rum. Med de små farvet sten får væggen en naturlig dybde, som får den til at ligne rigtig sten. De tre neutrale farver indgår godt i et hvert rum, og er ikke dominerende, men i stedet nemme at skabe et komplimenterbart og indbydende rum.

Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.