Metallisk voks (5 kg)

1.186,25 kr 949,00 kr

Beskrivelse:

Metallisk voks selvpoleringsmidlet er perfekt egnet til harpiks-, resin og mikrocement gulve. Ved konstant og korrekt vedligeholdelse skaber metallisk voks et beskyttende tyndt lag, som er yderst resistent, hvilket gør det muligt at holde bundbelægningen smuk og uændret i årevis. Metallisk voks kan påføres med pensel, rulle eller spray og har en  fremragende vedhæftning. Produktet har en mælkeagtig konsistens, er ikke brandfarlig og har et kogepunkt på >100 C.

På lager
Varenummer
660110-5
Levering inden for 1-3 hverdage

Metallisk voks (5 kg) 

Fordele:

  • Metallisk voks selvpoleringsmiddel til harpiks-, resin- og mikrocement gulve
  • Ved konstant og korrekt vedligeholdelse skaber metallisk voks et beskyttende tyndt lag, som er resistent, hvilket gør det muligt at holde bundbelægningen smuk og uændret i årevis.
  • Ikke-toksisk produkt
  • Kan påføres med pensel, rulle eller spray
  • Fremragende vedhæftning
  • Ikke brandfarlig
  • Dækning: gennemsnitlig 50-60 gr / m2

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 660110-5
EAN 5714297009374

Anvendelse:

Overfladen skal være fri for løst materiale, sund, ren og fri for oliepletter, skimmel osv. Påfør så det metalliske voks med en rulle eller en mikrofiber klud. Påføringen af to lag anbefales. Dækning: Gennemsnitlig 50-60 gr / m2. Produktet er udarbejdet i overensstemmelse med de internationale standarder, testes kontinuerligt i relevante laboratorier og kontrolleres forud for enhver forsendelse.

To Top