PCI Seccoral® 2K Rapid

PCI Seccoral® 2K Rapid er en hurtigt hærdende vandtæt fleksibel svummemørtel til tætning af keramiske belægninger, af kælderydervægge og fundamenter. Det er vandtæt og frostbestandig, hvilket gør den egnet til både indendørs og udendørs brug.

PCI Seccoral® 2K Rapid har en kort hærdetid og hærder revnefrit. Vær dog opmærksom på, at der går lang tid, før der dannes hud, selvom det hærder hurtigt. Det er revneoverbyggende, hvilket betyder, at du har en høj sikkerhed, hvis der skulle opstå revner i underlaget efterfølgende. Det har desuden en meget smidig konsistens og er lugtneutral. PCI Seccoral® 2K Rapid virker også afkoblende og spændingsreducerende, så det kan påføres på cementslidlag så snart, de kan betrædes, og derefter belægges med fliser.

Læs mere

Ex. moms kr. 
1,776.80
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
2,221.00
pr. enhed


Varenummer:
725510
EAN:
5714297010677

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.