Marlon

Marlon tørmørtler

I denne kategori finder du alle Marlon tørmørtler i vores sortimentet. Du kan blandt andet finde flydespartel, fliseklæb og fiberbeton, men også andre specialmørtler. Ved kun at tilsætte vand, får du et robust materiale til alle dine projekter. Uanset om det er fliselægning eller betonstøbning. Marlons tørmørtel bliver konstant forbedret og udviklet, så du altid kan være sikker på at få det optimale materiale.

Find specialdesignede, kvalitetsprodukter og mørtelblandinger, der passer præcist til din arbejdsopgave eller gør-det-selv projekt, uanset om du arbejder med mørtelblanding til opmuring, til mursten og meget mere.
 

Hvem er Marlon?

Det er en dansk virksomhed, der specialiserer sig i produktionen og leveringen af mørtelblandinger til diverse byggeprojekter. De har fokus på konstant udvikling af deres mørtelblandinger og stræber efter at levere det optimale produkt til deres forhandlere og kunder.
 
Gennem årene har de leveret deres produkter til store danske byggerier som Bella Sky, Skejby Sygehus og Langelandsbroen. Deres pålidelighed og kvaliteten af deres produkter, har gjort dem til foretrukne leverandører for mange store projekter.
 
Marlon Tørmørtel har sin base i Brædstrup og er 100% danskejet. Virksomheden blev grundlagt af Karl Ladegaard i 1978, der erkendte behovet for særlig tørmørtel til specielle byggeprojekter. I dag er virksomheden majoritetsejet af sønnen Martin Ladegaard, der i februar 2022 overlod direktørstolen til Berit Linde Jessen. Målsætningen for virksomheden forbliver den samme: at levere produkter af topkvalitet, der opfylder kundens behov.
 

Hvorfor vælge Marlon Tørmørtel?

Virksomheden er kendt for at levere specialdesignede kvalitetsprodukter og har mange års erfaring inden for branchen. De forstår vigtigheden af tid i et byggeri og sørger derfor for at levere mørtel fra dag til dag, så kunderne aldrig kommer til at mangle byggemateriale.
 
Marlon Tørmørtel udgiver årligt en klimarapport, da de er påbegyndt at beregne og rapportere deres klimaaftryk med et fastsat reduktionsmål i overensstemmelse med Paris-aftalen, hvis målsætning er at begrænse den globale opvarmning til 1,5-2 C grader. Derfor kan du ved køb af deres mørtelblandinger hos os være med til at sætte et lavere klimaaftryk til gode for den grønne omstilling.
 
Med over 50 medarbejdere i både produktionen og administrationen arbejder virksomheden hver dag på at finde de bedste løsninger til de bedste priser, hvilket vi hos Murergrej.dk med glæde kan tilbyde vores kunder til deres byggeprojekter.