PP Microfibre

PP-Microfiber er et materiale, der er velegnet til både gør det selv-projekter og professionelt arbejde, og som kan tilsættes både mørtel og beton. Materialets primære formål er et styrke blandingen og forhindre uønskede revner. Her hos Murergrej.dk forhandler vi PP-Microfiber til gør det selv-projekter i 6-18 mm, og vi forhandler udelukkende produkter fra anerkendte producenter for at sikre vores kunder en høj kvalitet.

PP fibre som additiv til mørtel eller beton


PP Microfibre tilsættes til beton eller mørtel og virker som armering, det forhindrer desuden revner i materialet. PP fibre mindsker skader på hjørner og kanter samt ved aformning. Betonens tæthed og holdbarheden ved temperaturændringer bliver desuden øget. Der skal bruges 1 kg PP Microfibre pr. m3 beton, hvilket svarer til 1 g til 1 liter beton. PP Microfibre kan tilsættes direkte i blandemaskinen. Beton med PP Microfibre i kan pumpes og sprøjtes. Fibrene fås i 3 størrelser: 6 mm, 12 mm og 18 mm.

Har du spørgsmål til vores sortiment af PP Microfibre, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.