Skæreskiver

Skæreskiver

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35

På denne side finder du vores vareudvalg over skæreskiver, fliseklinger, kurveskiver og diamantskæreskiver til altid lave priser. Selvom vores priser er lave, går du ikke på kompromis med kvaliteten - tværtimod!

Her finder du både skæreskiver og klinger til alle slags fliser og sten. Med de rette redskaber opnår du et flot og præcist finish på dit arbejde. Derfor finder du her et bredt udvalg af skæreskiver, som egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser, porcelæn, hårde keramiske fliser og meget mere.

Søger du istedet skæreskiver til metal, så har murergrej.dk bl.a. Slim-fast skæreskiver. Den er rigtig god til bl.a. jernprofiler. For med en særlig tynd skæreflade muliggør den, at du kan opnå et hurtigt og fint skæresnit hver eneste gang.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

To Top