Skæreskiver

Bredt sortiment af skæreskiver af høj kvalitet

På denne side finder du vores vareudvalg over skæreskiver, fliseklinger, kurveskiver og diamantskæreskiver til altid lave priser. Selvom vores priser er lave, går vi aldrig på kompromis med kvaliteten - tværtimod!
Om du skal arbejde i fliser eller sten, så finder du her de skiver og klinger du skal bruge. Med de rette redskaber opnår du en flot og præcis finish på dit arbejde. 
Fliser, porcelæn, hårde keramiske fliser og meget mere - uanset hvilket materiale du skal arbejde med, finder du her i vores sortiment det du har behov for. Skal du i stedet skære i metal, så har murergrej.dk bl.a. Slim-fast-modelen, der egner sig rigtig godt til bl.a. jernprofiler. Med en særlig tynd skæreflade muliggør den, at du kan opnå et hurtigt og fint skæresnit hver eneste gang.

Har du spørgsmål til vores sortiment eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.