Skæreskiver

Skæreskiver

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
9 varer
15
25
35

Her på siden finder du vores sortiment af skæreskiver, fliseklinger, kurveskiver og diamantskæreskiver til altid lave priser, uden dog at spare på kvaliteten. I vores sortiment finder du skæreskiver til alle slags fliser og mange slags sten, hvormed du opnår et flot og præcist skær.

Vi har opstillet et bredt udvalg af skæreskiver her, som egner sig til skæreopgaver i alt fra fliser, porcelæn, hårde keramisk fliser og meget mere. I denne kategori finder du skæreskiver, der opfylder alle dine behov inden for mange slags skæreopgaver.

Søger du istedet skæreskiver til metal, så finder du bl.a. vores Slim-fast skæreskive, der udmærker sig til arbejde i bl.a. jernprofiler. Med en særlig tynd skæreflade muliggør den, at du kan opnå et hurtigt og fint skæresnit hver eneste gang.

Har du spørgsmål til vores sortiment af skæreskiver til flisetilpasningen eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Husk, at vi også tilbyder prismatch på vores produkter, så hvis du mod forventning skulle finde et af vores produkter billigere andetsteds i Danmark, så matcher vi gerne prisen helt op til 14 dage efter dit køb.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af skæreskiver og alt andet inden for flise- og murerværktøj!

To Top