Fliseboring

Alt du behøver når det kommer til fliseboring


Her finder du vores store udvalg af fliseborværktøj. Sortimentet indeholder bl.a. flisebor, hulborsæt og tilbehør til disse. Dette fliseboringsværktøj kan anvendes til natursten, porcelæn, brændte fliser, glas samt fliser i storformat, o.l.

Mangler du en fliseboremaskine til præcis og støvfri boring, så er du kommet til det helt rette sted. Hvis du er i tvivl om, hvilket fliseboreværktøj der passer bedst til dit behov, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 7260 6630. Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.00 - 17.00, hvor vi sidder klar til at give dig professionel og personlig vejledning. Hvis du har andre spørgsmål til vores sortiment eller generelle henvendelser, så vil vi også meget gerne være behjælpelige med det.


Har du spørgsmål til vores sortiment af flisebor eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.