Fliseboring

Fliseboring

Der kan være flere årsager til at bore fliser. I denne kategori kan du finde flisebor i forskellige størrelser og mærker, alt efter dit behov og ønsker. Der er bor til alle typer af fliser. Både natursten, porcelæn, glas og storformatfliser. På siden findes også alt nødvendigt tilbehør såsom køle voks eller sugestudser. Til de præcise og støvfrie boringer er der vores høj kvalitets fliseboremaskiner fra både Raimondi og Eibenstock. Undgå forsinkelser i planlægningen, når du mangler et bestemt bor, med vores brede sortiment og hurtige dag til dag levering.


Her finder du vores store udvalg af værktøj til fliseboring. Sortimentet indeholder bl.a. flisebor, hulborsæt og tilbehør til disse. Dette fliseboringsværktøj kan anvendes til natursten, porcelæn, brændte fliser, glas samt fliser i storformat, o.l.

Ønsker du at foretage præcise og støvfri boringer, så er du kommet til det helt rette sted. Hvis du er i tvivl om, hvilket fliseboreværktøj der passer bedst til dit behov, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefon 7260 6630. Vi har åbent mandag - fredag kl. 8.00 - 17.00, hvor vi sidder klar til at give dig professionel og personlig vejledning. Hvis du har andre spørgsmål til vores sortiment eller generelle henvendelser, så vil vi også meget gerne være behjælpelige med det.