Flisemontering

Flisemontering

I denne kategori finder du alt hvad hjertet begærer til flisemontering.

Om så du skal have løftet, tilpasset eller målet fliser, så finder du helt sikkert det passende produkt i vores sortiment her på siden. 
Med disse værktøjer er du dækket ind til alle de gange du skal have monteret fliser ude hos kunden eller derhjemme.

Her på siden finder du bl.a. flisekryds af plast, der er velkendt for at være yderst modstandsdygtige og lette at arbejde med. Du finder selvfølgelig også vores tids- og pengebesparende og innovative flisenivelleringssystem ATR Nivellering, som har begejstret mange håndværkere igennem tiden, idet det har gjort arbejdet med fliser langt nemmere og billigere.
Vores sortiment stammer fra bl.a. G. Funder, Montolit og Raimondi, som alle er mærker der er velkendte for deres gode kvalitet, holdbarhed og lave priser. 

Har du også set vores serie af tandspartler klargjort til vinkelbeslag? Med disse kan du spare en masse tid og besvær med at trække fliselim. Du kan nemt tilpasse bredden og sparer en masse tid og besvær med rengøringen idet de alle er blevet udfærdiget af rustfrit stål. 

Vi fører selvfølgelig også meget andet her i sortimentet, om så det er sugekopper til løft og placering af store og små fliser, nivelleringsfødder, slagbrædder og flisesnor for at nævne et par af vores mange alternativer. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til flisemontering eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flisemontering og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale! 

To Top