Flisemontering

Alt i værktøj til flisemontering

Her på siden kan du skabe dig et overblik over alt det værktøj, du kan få brug for til flisemontering. Lige fra tandspartler og slagbrætter til sugekopper og flise nivellering. Uanset om du er professionel fliselægger, eller begiver dig ud i et gør-det-selv projekt, kan du her finde det du har brug for til dit flisemonterings projekt. Har du nogle spørgsmål angående værktøjet, er du altid velkommen til at kontakte vores faglige kundeservice på telefon: 7260 6630 eller mail: info@murergrej.dk

Vælg den ønskede kategori

Her på siden finder du alt, hvad du kunne tænke dig til en perfekt flisemontering, samtidig med at det bliver en fornøjelse at arbejde med. Læg mærke til vores innovative flisenivelleringssystem ATR Nivellering. Her kan du specifikt styre hjørnerne på store fliser med spindlen, som præcist fikserer hjørnerne. På denne måde har du kontrol over hjørnerne, så der ikke kommer spring eller kanter. Gulvet får en flot og plan finish. Det er både tids- og pengebesparende. Derudover fås de traditionelle flisekryds fra G. Funder, Montolit og Raimondi samt flisesnor fra 3 - 6 mm i længder fra 10 - 225 m.


Er det en tandspartel, du leder efter, så har vi helt sikkert også den helt rigtige til dig med eller uden et behageligt soft-grip håndtag. Gå endelig ikke glip af vores justerbare tandspartel med vinkel i rustfrit stål. Med denne specielt udviklede tandspartel kan du justere vinklerne lige efter flisebredde, så får du påført præcis den mængde fliselim, som du skal bruge.

Til flisemontering af store fliser har Murergrej.dk sugekopper, som kan løfte helt op til 150 kg. Find sugekopperne i forskellige størrelser samt dobbelt og tredobbelt vakuumfliseløfter her på siden. Få et hurtigt overblik over løftegrejet og kig ind på siden under sugekopper.

Er det vægfliser, du skal i gang med, så finder du under emnet nivellingsfødder de forskellige nivelleringsfødder. Disse nivelleringgssfødder har fodstørrelsen 15 og 30 cm, hvor du kan lægge vaterpas eller retteskinne på til opsætning af vægfliser uden behov for spænding eller skruning. Resultatet bliver 100% i vater.

Til sidst skal vores Slagbræt til store fliser nævnes. Slagbrættet har en god tyngde på 1,5 kg, der øger vedhæftningen mellem flisen og fliselimen.

Med disse fliseredskaber bliver det en ren fornøjelse at komme i gang med flisemonteringen! Får du brug for yderligere vejledning eller flere redskaber, kan du finde endnu mere i de næste kategorier med fliseværktøj.

Har du spørgsmål til vores sortiment af værktøj til flisemontering eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl.8.00 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af flisemontering og alt andet inden for flise- og murerværktøj! Vi rådgiver dig også meget gerne omkring den præcise mængde du kommer til at få behov for, så du ikke ender med at købe for meget eller for lidt! Ring gerne til os for en uforpligtende samtale!