Microcement

Skab det moderne og rå beton-look både inde og ude med microcement, der kan bruges til både vægge, gulve, trapper og meget andet. Hos Murergrej.dk tilbyder vi redskaber som blandeværktøj, spartler og diverse decoværktøj til formålet inkl. praktiske startsæt. Vores professionelle værktøj til microcement er pålideligt og holdbart, og du kan effektivt og præcist opnå de ønskede resultater hermed. Du kan forenkle og forbedre dit næste projekt med vores specialiserede værktøj. 

Vælg den ønskede kategori

Stort sortiment af decoværktøj til dit projekt med microcement

Er du træt af almindelige hvide vægge og har du lyst til at forsøge dig med et nyt materiale, som skaber smukke og unikker overflader? Så er microcement en spændende ny mulighed. Her finder du vores store udvalg i decoværktøj, som gør det nemmere at arbejde med microcementen. I vores udvalg præsenterer vi dig for start- og begyndersæt, så du hurtigt kan komme i gang med dit projekt. 

Vil du vide mere om anvendelsen af microcement? Få inspiration, anvendelsesvejledning og svar på ofte stillede spørgsmål ved at klikke her.

Har du spørgsmål til vores sortiment af microcement, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.