Startsæt

Som murer er det afgørende at have det rette værktøj, hvis man ønsker at levere de bedste resultater. Find det rette startsæt til marmorpuds hos Murergrej.dk. Vores udvalg spænder fra begyndersæt med det mest nødvendige til luksus platin-sæt med 5 forgyldte venetianske murerskeer. Uanset dine faglige behov har vi det helt rigtige startsæt til dig. Vores værktøj er robust og pålideligt, hvilket gør det ideelt til dine projekter. Vælg professionel kvalitet med vores startsæt til marmorpuds.

Startsæt med alt du behøver til arbejdet med marmorpuds


Skal du i gang med et projekt, hvor du skal bruge marmorpuds, så finder du de helt rette start- og begyndersæt lige her. Med disse sæt har du alt, hvad du skal bruge for at komme godt i gang. I vores sortiment finder du også en instruktionsfilm på DVD, hvor du kan få et praktisk videokursus i Marmorino. Filmen er produceret af Stucco Italianos mester Giovanni Polistena, som har over 30 års erfaring. Tag et kig på vores udvalg af startsæt og kom godt i gang.

Har du spørgsmål til vores sortiment af startsæt til marmorpuds, eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.