S90 Sikkerhedstræsko uden hælkappe - Str 38

S90 sikkerhedstræsko fra HKSDK med en skostørrelse på 38. Ubetinget markedets mest anerkendte sikkerhedstræsko. Modellen er meget let og fleksibel, samt udstyret med den specialudviklede Energy-sål, som konstant former sig efter fodens form og absorberer op til 50% negativ energi ved gang på hårdt underlag. Derudover er sålen med til at forebygge symptomer på træthed og ledskader. Træskoen er udstyret med tåbeskyttelse i stål for at sikre fuld beskyttelse. Den skridthæmmende sål tåler varme op til 150°C og er syre-, olie- og benzinbestandig. 

Læs mere

Ex. moms kr. 
420.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
525.00
pr. enhed


Varenummer:
408405-38
EAN:
5706410003178

trustpilot

Beskrivelse

HKSDK S90 Sikkerhedstræsko - Str. 38

Sikkerhedstræsko i tøffelmodel, som har ekstra snudeforstærkning, sikkerhedståkappe og blød Energy sål. Den skridhæmmende sål er syre-, olie- og benzinbestandig og tåler varme op til 150°C. HKSDK er designet og udviklet i Danmark, og de er kendt for deres fokus på optimal komfort. Kvaliteten er i top, og skoene udvikles med materialer i den nyeste teknologi. HKSDK’s ultra bløde Energy-sål er i stand til at absorbere 50 % negativ energi ved gang på hårdt underlag, så du får en mere skånsom arbejdsdag.

Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.