Bekina Steplite sikkerhedsstøvle - PU

Disse Bekina Steplite sikkerhedsstøvler er yderst slidstærk, formstøbt og udstyret med en sikkerhedsstålkappe. Velegnet til både byggeri, industri og landbrug da gummistøvlen er aldeles resistent over for olie, animalsk fedt og gødning. I forhold til andre gummistøvler på markedet er disse Bekina Steplite sikkerhedsstøvler blevet fremstillet af en blanding af gummi og PVC. Derfor vil man hurtigt bemærke at støvlerne er let som en fjer at have på foden. Sikkerhedsstøvlerne sørger for en fantastisk komfort. Støvlen er meget rummelig og præsterer en holdbarhed der er længere end man normalt oplever ved lignende modeller på markedet. Thermo-isoleringen gør sikkerhedsgummistøvlen kold om sommeren og varm om vinteren. En god fleksibel sikkerhedsgummistøvle som kan tåle kuldegrader helt ned til -30 C og som er nem at tage af med den nye kick-off hæl.

Køb disse komfortable Bekina Steplite sikkerhedsstøvler af høj kvalitet til yderst fordelagtige priser her. Vælg din ønskede størrelse og antal og vi leverer din bestilling lige til døren i løbet af de næste 1-3 hverdage.  

Læs mere

Ex. moms kr. 
500.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
625.00
pr. enhed
På lagerVarenummer:
408250
EAN:
5714297008209

trustpilot

Beskrivelse


Bekina Steplite sikkerhedsstøvle

  • Let PU materiale - 40% lettere end gummi og PVC
  • Thermo-isolering som gør støvlen kølig om sommeren og varm om vinteren
  • Resistent over for olie, animalsk fedt og gødning
  • God holdbarhed
  • Solid og skridhæmmende ydersål
  • Nem at tage af med ny kick-off hæl
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.