Syreerstatning - 5 liter (MV Produkter)

MV® Syreerstatning i en emballagestørrelse på 5 liter er et effektivt, sikkert alternativ til den traditionelle syre til rengøring af mursten i forbindelse med opmuring.

MV Syreerstatning er specielt til ny murværks konstruktion og fjerner overskydende mørtel, snavs og andre tilsmudsninger i forbindelse med opmuring. Den er ideel til projekter, hvor traditionelle syre rengøringsmidler ikke er tilladt.

MV Syreerstatning indeholder ingen saltsyre eller andre traditionelle uorganiske syrer og er sikker til brug på og omkring de fleste metaloverflader, indendørs eller udendørs. Det er op til 70 procent mere effektive end citronsyre og glycolsyre, og 50 procent mere effektive end phosphorsyre.

Læs mere

Ex. moms kr. 
356.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
445.00
pr. enhed


Varenummer:
530210-5
EAN:
5713368000029

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Anvendelsesområder
Blanding og forbrug
Anvendelsesvejledning
Tekniske dokumenter og downloads

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.