Cliff-Hanger Snorholder

Cliff-hanger kan f.eks bruges mange ufremkommelige steder samt til at hjælpe med at styre snoren på lange strækninger eller i blæsevejr.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
169.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
211.25
pr. enhed
På lager


Varenummer:
265200
EAN:
5708604100304

trustpilot

Beskrivelse

Cliff-Hanger kan bruges mange ufremkommelige steder, hvor du ikke kan sætte hjørnejern op.

Du opnår let og problemfrit et perfekt resultat. 

Anvend Cliff-Hanger til gesims

Cliff-Hanger er det bedste værktøj du kan ønske dig, når der mures gesims.

Du kan anvende en Cliff-Hanger til at hjælpe med at styre snoren på lange strækninger eller i blæsevejr.

– Unikt nyt værktøj som understøtter DeProsa Multi-Flyer, men som også kan bruges alene.

DeProsa Cliff-Hanger er et tillægsprodukt til DeProsa Multi-Flyer, der hjælper med at styre murersnoren i blæst og på en lang flugt. Cliff-Hanger passer til Multi-Flyer og understøtter således de samme niveau forskydninger. Cliff-Hanger kan også bruges alene, og har mange ekstra funktionaliteter, der gør dette til et stærkt multi-værktøj, især til besværlige/ufremkommelige opgaver, hvor det kan være svært at sætte hjørne-jern op, som bl.a. under udhæng, mellem spær, på gavlspids med udhæng, o.lign. Endvidere er den oplagt når man skal “pante” snor op i hjørner, eller når man skal mure flunker på en kvist.

Indeholder: 2 stk. Cliff-Hanger
Læs mere

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter