Rustfri spandske - Eskimo

Rustfri spandske fra Eskimo med en størrelse på 125 x 180 mm. Det helt perfekte værktøj, når du skal udføre dit arbejde direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ. Denne spandske er uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde

Vælg den ønskede størrelse og det ønskede antal af denne smarte rustfri spandske og køb den til en yderst konkurrencedygtig pris her.

Læs mere

Ex. moms kr. 
100.80
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
126.00
pr. enhed
På lager


Varenummer:
240295
EAN:
5708604203180

trustpilot

Beskrivelse


Spandske fremstillet i specialhærdet kvalitetsstål 

Denne smarte spandske fra Eskimo er det helt perfekte værktøj, når du skal bruge mørtel direkte fra spanden. Produceret i specialhærdet kvalitetsstål med et håndtag af bøgetræ, er denne spandske uundværlig til murer-, pudse-, flise-, restaurerings-, renoverings- og reparationsarbejde. Spandskeen har konisk slebet blad med en rustbeskyttende lak.

Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.