Turtle pads - Delta

Normalpris 74,00 kr 74,00 kr

Beskrivelse:

ITOOLS Turtle pads - Delta er perfekt egnet til tørslibning og -polering af marmor, terrazzo, granit, beton og meget mere. De er ligeledes velegnede til microcement. Det alsidige slibesystem giver dig mulighed for at renovere og polere gulve og bordplader af natursten og beton uden alt det svineri som vådslibning medfører. Slibematerialet er diamantindlejret i en varmebestandig resin. Det gør, at Pads'ne er "selvslibende" og derfor holder lang tid. Alt afhængigt af forholdene kan du slibe/polere 20-40 m2 pr. pad. Med velcro bagside for nem montering på vinkelslibere, polér-maskiner, satellit-drivskiver eller deltaslibere. Afhængigt af slutresultatet, du ønsker, og afhængt af, hvor beskadiget overfladen er, kan du vælge imellem fem forskellige korn. Pads'ne til delta-slibere er idéelle til hjørner.

På lager
Varenummer
140315
Levering inden for 1-3 hverdage

ITOOLS Turtle pads-Delta

Fordele:

  • Til tørslibning og polering af marmor, terazzo, granit og beton m.m.
  • Det alsidigt slibesystem giver mulighed for at renovere og polere gulve og bordplader af natursten og beton
  • Fjerner risikoen for spild som ved vådslibning
  • Slibematerialet er diamantindlejret i varmebestandig resin, som gør slibepads'ne "selvslibende" og langtidsholdbare
  • Afhængigt af forhold kan der slibes eller poleres 20-40 m2 pr. pad
  • Velcrobagside til nem montering på vinkelslibere, polérmaskiner, satellit-drivskiber eller deltaslibere
  • Fem forskellige kornstørrelser: 50, 100, 200, 400 og 800
  • Godkendt til brug på vinkelslibere med op til 11.500 omdr./min.

OBS: Bevæg maskinen hurtigt over overfladen og undgå at lægge vægt på maskinen. Overophedning af overfladen kan resultere i misfarvning.

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her

Specifikationer
Varenummer 140315
To Top