Slibepads (Ø 100)

Normalpris 198,75 kr 159,00 kr

Beskrivelse:

Vores slibepads er perfekt egnet til tørslibning, vådslibning og polering af marmor, terrazzo, granit, beton og meget mere. Et virkeligt alsidigt slibesystem, der giver dig mulighed for at renovere og polere gulve og bordplader af natursten og beton uden alt det svineri som vådslibning medfører. Slibematerialet er diamanter indlejret i en varmebestandig resin. Disse pads er derfor "selvslibende" og holdbare i rigtigt lang tid. Afhængigt af forholdene kan du slibe/polere 20-40 m2 pr. pad. Med velcro bagside for nem montering på vinkelslibere, polermaskiner, satellit-drivskiver eller deltaslibere. Afhængigt af det ønskede slutresultat og afhængigt af, hvor beskadiget overfladen er, kan du vælge mellem fem forskellige korn.

Vælg den ønskede kornstørrelse, angiv det ønskede antal og få leveret dine slibepads i løbet af de næste 1-3 hverdage. 

På lager
Varenummer
140102
Levering inden for 1-3 hverdage

Til tørslibning, vådslibning og polering af  bl.a. marmor, terrazzo, granit, beton, m.m.

Fordele:

  • Ø100 mm
  • Til tørslibning, vådslibning og polering af bla. marmor, terazzo, granit og beton
  • Et alsidigt slibesystem der giver muligheden for at renovere og polere gulve og bordplader af natursten og beton
  • Fjerner risikoen for spild som ved vådslibning
  • Slibematerialet er diamanter indlejret i en varmebestandig resin. Det gør vores slibepads "selv-slibende" og langtidsholdbare
  • Afhængigt af forholdene kan der slibes og/eller poleres 20-40 m2 pr. pad
  • Med velcro bagside for nem montering på vinkelslibere, polérmaskiner, satellit-drivskiver eller deltaslibere
  • Godkendt til brug på vinkelslibere med op til 11.500 om/m.

OBS: Bevæg maskinen hurtigt over overfladen og undgå at lægge vægt på maskinen. Overophedning af overfladen kan resultere i misfarvning. 

Når du køber værktøj på Murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.

Specifikationer
Varenummer 140102
EAN 5714297004768
To Top