Røreværk Xo55 R duo HF, 1600 W, inkl. 2xMKD140 HF-rører

Collomix røreværk Xo55 R duo HF 1600 W er en fantastisk powerfuld røremaskine med 2 rørestave, som er perfekt til blanding af selv de mest krævende materialer. Rørstaverne kører i modsat retning, som minsker den fysiske belastning for selve brugeren.De modsatkørende rørestave tager den fysiske belastning væk fra brugeren og gør røreværket behageligt at bruge, og den opretstående arbejdsstilling bidrager til fremragende ergonomi. 
Rotationshastigheden justeres trinløst, og røreværket har HEXAFIX kobling til hurtigt skift af rørestave og sikker transport.Kraftig motor og gearkasse giver høj performance, og den elektroniske hastighedskontrol på de ergonomisk udformede håndtag giver sikker og fuld kontrol over blandehastigheden. Røreværket er solidt bygget og har gummibuffere, så det sikkert kan sættes til side. Piske-retningen vendes ved ombytning af de farvekodede piskeris. Dette gøres let med HEXAFIX-lynskiftekoblingen. Ved tunge materialer blandes fra bund til top og ved bløde og flydende materialer blandes fra top til bund.

Læs mere

Ex. moms kr. 
5,836.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
7,295.00
pr. enhed
Sendes fra fjernlager (Levering 1-3 hverdage)


Varenummer:
250402-055
EAN:
4011024251602

trustpilot

Beskrivelse

Læs mere
Fordele
Tekniske informationer

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.