Mørtel-/Betonsprøjte Pro - Væg (Inkl. tilbehørsæt)

Det perfekte værktøj til pudseopgaver. Til påføring af mørtel eller beton på væg. Kan også bruges til lerpuds m.v. Tilbehørssæt inkluderet.

Læs mere

Ekskl. moms kr. 
2,699.00
pr. enhed
Inkl. moms kr. 
3,373.75
pr. enhed
På lager


Varenummer:
230234
EAN:
5714297000159

trustpilot

Beskrivelse

Denne mørtel-/betonsprøjte Pro til væg er forberedt til tilbehørssættet, og den leveres altid med et tilhørende tilbehørssæt.

Fordelen ved at bruge vores mørtel-/betonsprøjte er, at den kaster mørtel/betonen på. Dermed sikrer du dig 4 gange bedre vedhæftning, som hvis du trækker mørtlen/beton på med et stålbræt.

Mørtel-/Betonsprøjten kan med stor fordel bruges til kunstige sten/klipper i haven, dekorative betonfigurer, halmhuse, sokler, vægge, lofter. Ja, det er kun fantasien, der sætter grænsen.

Med en mørtel-/betonsprøjtemaskine kan du nemt sprøjte 1 cm puds på 50 m2 væg på 1 time.

Mørtel-/Betonsprøjten kan ikke kun bruges til mørtel og beton puds, du kan også bruge den til lerpuds m.v.

Det kræver en kompressor, der kan levere 400 l/min og 6-8 bar, men ved brug af tilbehørssættet, så kan du også bruge en mindre kompressor.
Når man bruger tilbehørssættet, kan man indstille mørtel-/betonsprøjten til at have 1 eller 2 åbninger. Ved 1 åbning skal der kun bruges små kompressorer op til 200 l/min og 2 bar. Ved 2 åbninger skal der bruges kompressorer fra 200 l/min og 2 bar op til 400 l/min og 4 bar.

Anvendelse: Sprøjte til påføring af mørtel eller beton på væg.

Læs mere
Fordele

Når du køber værktøj på murergrej.dk, så handler du med erfarne fagfolk. Vi arbejder konstant på at udvikle specialværktøjer eller på at finde dem og importere dem, så du kan udføre din arbejdsopgave professionelt og hurtigt. Har du ideer til værktøjer, der mangler, så hører vi meget gerne fra dig. Har du spørgsmål til vores produkter, så kontakt os gerne på telefon 7260 6630 eller ved at sende os en besked her.


Relaterede produkter