Pudsebrædder

Pudsebrædder

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
11 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
11 varer
15
25
35

Skal du igang med pudsning i forbindelse med dit murearbejde, så finder du det helt rette pudsebræt til opgaven her på siden. Hos Murergrej.dk forhandler vi et stort udvalg af pudsebrædder til enhver pudseopgave til lave priser, om så det er til privat eller erhvervsmæssig brug, til selvbyggere og professionelle murere.

Du finder bl.a. et stort udvalg af PUR pudsebrædder nedenfor, som er yderst velkendte for deres lave vægt og gode greb. De semi-ovale håndtag er fremstillet, så de ligger perfekt i hånden og dermed giver dig den bedste komfort og kontrol under pudsearbejdet.

Uanset hvilket område du skal pudse, finder du det rette pudsebræt her. Vi har pudsebræt i forskellige størrelser samt pudsebræt, der er speciallavet til pudsning i hjørner, så du er sikret det bedste resultat - hver gang!

Har du spørgsmål til vores sortiment af pudsebrædder eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af pudsebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top