Mørtelsprøjte

Mørtelsprøjte

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
4 varer
15
25
35

En sprøjtepudser, eller mørtelsprøjter, som den også kaldes, er et simpelt stykke luftværktøj, der effektivt sprøjter mørtel, beton og lerblandinger og derved spare dig en masse tid uden at gå på kompromis med kvaliteten. En sprøjtepudser kan benyttes til både privat eller erhvervsmæssig brug, om så du er uddannet murer eller privat selvbygger. Der kræves ingen speciel type pudsemateriale da blandingen af materialet foretages normalt som til manuel pudsning.

Sprøjtepudseren er både tidsbesparende, let at anvende, let at rengøre og meget simpel at vedligeholde. Et kvalietesprodukt i solide materialer og med lang levetid.

Med en mørtelsprøjter kan du:

  • Sprøjte 1 cm pudslag på 50 m2 væg pr. time
  • Sikre dig 4 gange bedre vedhæftning
  • Få en klinge der passer til selv de mindste kompressorer

Har du spørgsmål til vores sortiment af mørtelsprøjtere eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af mørtelsprøjter og alt andet inden for flise- og murerværktøj!

To Top