Glittebrædder

Glittebrædder

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35

Her på siden finder du et stort udvalg af glitterbrædder i forskellige størrelser og former, så uanset hvilken form for glitning du skal udføre, så har vi sikkert også det helt passende udvalg til dig. I vores sortiment har vi firkantede glitterbrædder i små og store størrelser samt glitterbrædder med runde ender, så du undgår striber under glitning og dermed får en så jævn overflade som muligt.

Vores glitterbrædder er fremstillet i rustfri stål der sikrer en nem rengøring og længere levetid. Med det rigtige kvalitetsværktøj sikrer du en jævn og glat overflade ved pudsning, glitning, vådrumssikring eller andet murerarbejde. 

Har du spørgsmål til vores sortiment af glittebrædder eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af glittebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top