Glittebrædder

Glittebrædder

Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35
Filtrer
Placering
Produktnavn
Pris
Farve
Flise mønster
Antal
Faldende orden
Vis som Gitter Liste
10 varer
15
25
35

Er du på udkig efter glittebrædder, så finder du alt hvad håndværkerhjertet begærer her på siden. Med et glittebræt sikrer du en jævn og glat overflade ved pudsning, glitning, vådrumssikring og andet murerarbejde. Vores glittebrædder er fremstillet af rustfrit stål der sikrer en nem rengøring og længere levetid.

Her på siden finder du glittebrædder i forskellige størrelser og former, så du altid er godt dækket ind, uanset hvilken form for glitning du skal udføre. Vi har firkantede glittebrædder i små og store størrelser samt glittebrædder med runde ender, så du undgår striber under glitning og dermed får så jævn en overflade som muligt.

Har du spørgsmål til vores sortiment af glittebrædder eller blot en god idé til et murerværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag - fredag kl. 8.30 - 17.00.

Vi sidder klar til at give dig den bedst mulige personlige vejledning til dit valg af glittebræt og alt andet inden for flise- og murerværktøj! 

To Top