Hjørnejern

Her finder du hele vores udvalg af hjørnejern til murerhjørner. Vi sælger pakker af hele sæt og alt, du skal bruge af reservedele, hvis du står og mangler en udskiftning eller tilføjelse til dit grej. Murerhjørner er til stor hjælp for den professionelle håndværker, og med hjørnejern bliver opmuringen altid hurtig og præcis. Både vores enkeltdele og vores sæt lever naturligvis op til alle professionelle krav, da vi hos Murergrej.dk altid stræber efter at levere kvalitet til dig og dit arbejde.

Murerhjørner giver en meget nøjagtig og hurtig opmuring af hjørner


Her på siden finder du et bredt udvalg af hjørnejern, tilbehør og vores innovative hjørnejernsholdere, der sparer dig en del tid og gør det endnu nemmere at indstille hjørnejernet. Med disse hjørnejernholdere er processen om indstillingen af hjørnejern et spørgsmål om få sekunder. Uanset opgaven, så finder du en passende hjørnejernsholder her på siden!


Hjørnejern fra Guldborg


Guldborg murerhjørner er et enestående hjælpemiddel, der kan lette byggearbejdet væsentligt. Man opnår stor tidsbesparelse vha. hurtig den hurtige opstillingsmulighed af murerhjørner. Hjørnejernet er meget stabilt og du sparer mellem 10 og 15% i timeforbruget, når man først har lært at bruge det.

Murerhjørnerne er fremstillet i firkantprofiler a 50 x 50 x 3 mm. galvaniseret, rustfrit stål og 4 mm. aluminium. Indstilles ved hjælp af teleskopstænger eller vægkonsoller, som sættes på bagmure.

Et produkt af meget høj kvalitet, som tillige kan anvendes ved opmuring af gavlspidserbagmure samt 45° hjørner. Hjørnets højde er standard 245 cm 36 skift. Særdeles robust og holdbar, som holder i mange år.

Har du spørgsmål til vores sortiment af hjørnejern eller blot en god idé til et murer- eller fliseværktøj, som du ikke kan finde i vores webshop, så er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os på telefonen 7260 6630, som er åben mandag-fredag kl. 8.00 - 17.00.